whiskyglass for sale whiskyglazen kopen
facebook twitter youtube

Whiskyglazen Overzicht & Cadeau Assortiment

GlenCairn Crystal Tumblers Luxe Gift Sets (per 2)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.GlenCairn Crystal Tumblers Luxe Gift Sets (per 4)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.GlenCairn Crystal Tumblers Luxe Gift Sets (per 6)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.Crystal Tulip Shaped Luxe Gift Sets (per 2)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.Crystal Tulip Shaped Luxe Gift Sets (per 4)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.Crystal Tulip Shaped Luxe Gift Sets (per 6)

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.Specials voor kenners

Klik voor een beeldvergroting op de gele vergroting whisky glas in de kleine foto.

whiskyglazen bestellen
Uw winkelwagen is leeg

NEW SHTOX Rotating GlassAanbieding

whiskyglazen Edinburgh Crystal Tumbler Glass whiskyglazen Colbalt Blue blind nosing glass whiskyglazen GlenCairn regular whiskyglazen Montrose Crystal Tumbler Glass


NEW!! WG goes Back To The Future

WhiskyGlazen goes back to the future met genuine OAK BarrelStaves! Whoa. Wait, Doc!

��� Meer info over wg barrel staves (WGBS) ���

Exclusief bij whiskyglazen.nl en Speciaal ontwikkelt voor Nosing & Tasting gezelschappen introduceren wij een nieuw/oud product. Maak nu kennis met onze BarrelStaves. jaren oude eiken �duigen� afkomstig van authentieke Schotse Whisky Vaten voorzien van 5 uitsparingen voor 5 GlenCairn glazen. (excl)

Verkrijgbaar in drie varianten:
WGBSS +/- 48 cm (halve duig)
WGBSL +/- 86 cm (hele duig volledig in tact). WGBS_LIGHT +/- 80 cm (hele duig gevlakt. verkrijgbaar in: Blanc, Brown and Black.

Duigen zijn individueel uniek, hebben een eigen karakter en varieren daardoor in afmeting, dikte, breedte etc.

Materiaal: Massief eikenhout White Oak. De BarrelStaves zijn afkomstig van 100% Schotse whiskyvaten.

Toepassing: Zowel WGBSS als WGBSL zijn geschikt voor 5 GlenCairn Regular WhiksyGlazen tbv Nosing and Tasting Sessions.

Breedte varierent van: 6-10 cm
Dikte varierent van: 2-3 cm
Diameter uitsparing: 48 mm

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@whiskyglazen.nl.

Nosing and Tasting Essentials

Nosing and Tasting Sessions

Nosing and Tasting lights

Cobalt Blue (Blind) Crystal Nosing Glass

Voor de Scotch Whisky Kenner heeft WhiskyGlazen.nl een limited aantal kristallen Cobalt Blue Blinds op de kop weten te tikken.

Deze - Crystal Blinds - worden door de Master Whisky Blenders gebruikt voor - Color Objective Sampling - en zijn bij uitstek interessant voor whiskyclubs of whisky-verenigingen die zich bezig houden met het organiseren van professionele Nosing & Tasting Sessions.

Uiteraard kunt u deze cobalt blauwe whiskyglazen ook gewoon als particulier bij ons kopen.

Cobalt Blue Copita Glass

Zoals de kenners onder ons weten verraadt de kleur van whisky een deel van het karakter. Om de whisky 'kleur-objectief' te kunnen beoordelen wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde Cobalt Blue Copita Glass. Door de cobalt blauwe kleur van het glas wordt de kleur van de whisky 'onzichtbaar' gemaakt.

Door gebruik te maken van dit glas kan de whisky slechts worden beoordeeld op basis van reuk en smaak. Een 2016 'must have' voor iedere whiskyliefhebber.

*** Een kleine opmerking bij deze partij - Crystal Blue Blinds - is dat de een of de ander nieuw af fabriek een zeer licht kleurkrasje hebben in de uiterste diameter. Uiteraard is het glas verder 100% OK.

We verkopen ze per 6 maar wanneer u geinteresseerd bent in grotere aantallen kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via info@whiskyglazen.nl.


LuxeWijnGlazen.nl

Bezoek ook onze speciale LuxeWijnGlazen website voor Luxe Kristallen Wijnglazen of een Luxe Wijnglas-cadeau!!. www.luxewijnglazen.nlShtox Whiskeyglazen

Shtox is het enige high end whiskey on the rocks glas ter wereld dat na een simpele beweging van de hand om z'n eigen as kan blijven draaien. Deze 'spin' is vrijwel geruisloos duurt gemiddeld 20 seconden! Door de 'cristal cut' en lichtweerkaatsing van het hoogwaardige kristalglas geeft de 'spin', deze Whisky Tumbler een extra dimensie aan zowel het moment als de beleving van een premium whisky.

Het geheim ligt verborgen in het specifieke en speciale ontwerp van het tumbler whiskeyglas. Shtox wordt gemaakt in Duitsland van eerste klas 24% loodhoudend kristalglas. In 2009 ontving Shtox het prestigieuze 'Red Dot Design Award' in de categorie 'Product Design'. In Nederland exclusief verkrijgbaar bij whiskyglazen.nl. Koop ze voor uzelf, vriend, kennis of collega, zomaar of voor een gelegenheid!

Shtox whiskeyglazen worden per 1 of meer verkocht en altijd geleverd in een luxe cadeauverpakking!

Download hier de Shtox LeafletShtox Rotating Glasses varianten

SHTOX ESSEN
SHTOX ESSEN
SHTOX BREMEN
SHTOX BREMEN
SHTOX AACHEN
SHTOX AACHEN
SHTOX PASSAU
SHTOX PASSAU